zondag 4 oktober 2009





Wat gaat de tijd hard ik had niet eens in de gaten dat het alweer een week geleden is dat ik geschreven had. Ten eerste hartelijk dank aan die genen die aan onze trouwdag gedacht hebben. Verder hebben we niet zo veel bijzonder gedaan maar wel tochten gemaakt om naar de herfstkleuren te kijken, dat heeft ook een woord. Leaves peepers (bladerengluurders) en er zijn best veel van ons hele busladingen vol.
We zijn nu in de staat N.Y. en gaan naar het huis van Gloria Vanderbilt kijken en Roosevelts (1933-1945) huis. In Vermont staat het huis van de zoon van Lincoln (1861-1865) (data van presidentschap) Elenore Roosevelt kwam ook uit NY en haar huis is hier in de beurt In het plaatsje Hudson is een oude spoorbrug over de rivier de Hudson omgetoverd in een loopbrug en dat is hoog over de Hudson. In Bennington zuidwest Vermont was er net een moosefest met allerlei “aangeklede” moosen en sommige waren echt leuk.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Lisa en Joop,
Gefeliciteerd met jullie trouwdag!
Prachtige foto's weer. Het is nu echt herfst met rode en bruine kleuren. In ons parkje aan de maas ook.
Alles goed? Jullie hadden nog gebeld?
We hoorden Lisa zeggen: Joop,potlood....
Fijn dat jullie weer snel thuis zijn, het is toch wel een lange tijd, ook al genieten we van jullie reisverslagen.
Tot gauw, liefs Ilone en Wijnand

Anoniem zei

Hallo, Ik probeer het weer,deed dat al twee keer , maar het bericht wilde niet verstuurd worden. Dank voor de mail met foto's uit Bantam. Leuk dat jullie het gevonden hebben. Waren mijn instructies nog op tijd? Wat heb je weer een mooie foto's gemaakt, Lies. Nu nog het laatste stukje van deze reis. Heb het nog leuk en tot gauw ziens, Veel liefs, KEA.

Anoniem zei

PS. Hoeraaaa!!!!! het is gelukt. Nooit te oud om nog iets te leren.K.

Anoniem zei

Lieve Joop & Lisa, wat een toepasselijke foto op dierendag...en ook in Vreeland is het plotseling herfst geworden. 't Is even wennen want de zomer leek echt eindeloos. Net als jullie reis maar ook daarvan komt het eind nu in zicht. Vind het ook wel een leuk idee om jullie weer echt te kunnen knuffelen!
Veel liefs, Leny & Dick

margotenbert zei

Lieve Lisa en Joop
Eerst nog even van harte met jullie trouwdag! De onze , de 40e was een surprise aktie van de kids, Bernice probeerde jullie ook nog uit te nodigen, was vergeten dat jullie wel erg ver weg zijn! Erg leuk feestje aan de Loosdr. plassen!
Foto's zijn weer als vanouds. Super!Begrijp dat jullie snel terugkomen?
Hoop jullie dan weer te zien!Ongetw. veel te vertellen over en weer!
Veel liefs ook van Bert Margot