zaterdag 18 december 2010

Surprise!!! Kees en Bernice zijn de trotse grootouders van hun 3de kleinkind. geboren 19 decenber 2010 in Melbourne. naam: C.C.C..Callenbach roep naam Charlie Welkom Charlie , ik ben dus weer een oudtante Hoera!

1 opmerking:

Anoniem zei

Oudtante en oom, tjonge, jonge en dat nog wel, terwijl jullie bij Kees en Bernice waren. Gefeliciteerd!! Goed,dat jullie een leuke tijd bij hen gehad hebben. Ik kreeg ook ethousiaste berichten uit Buderim. Nu zijn jullie alweer onderweg naar verde-re avonturen, na een succesvol bezoek aan Australie. Hier zitten we voor de 2e keer met een flink pak sneeuw. Onnodig te melden, dat er bijna niets meer werkt. Dit is overigens in grote delen van Euro-pa zo. 't Is een mooi plaatje, maar wat onhandig als je een pakje boter bij de kruidenier moet ha-len. Verder niets schokkends te melden, dus over en uit. Tot de volgende keer. Heb een goede Kerst en alvast een voorspoedig 2011 ge-wenst. Veel liefs, KEA.
PS. Ik kwam Bas v.Dijk tegen op de crematie van zijn Moeder (99 jr.)en heb zijn adres voor je. Hij vroeg zeer geinteresseerd naar je. Vertel ik jullie allemaal later.