vrijdag 4 april 2008

Vrijdag 04 april. Bij jullie is het nu 9 uur later want hier in Arizona doen ze niet aan zomertijd in andere staten wel. We zitten in Catalina State Park dit park wordt beheert door staatsbosbeheer. Ligt prachtige aan de voet van de bergen die ’s avonds prachtig rood worden en het stikt hier van de vogels slangen en salamander. De andere camping was ook mooi maar je moest toch over een 8 miles hobbelweg en nu zitten we net ten noorden van Tucson en Joop kan dus op 2 miles zijn krantje halen. Vandaag gaan buurvrouw Yvonne en ik naar de bibliotheek waar je kan wifi-en en de jongens gaan iets anders doen. Gisteren was de buurman jarig en de 3 dames van de andere camping waren gekomen om hem te feliciteren(zij hebben 3maanden op de camping gestaan ) ineens roken wij enorme brandlucht en de fan van de afzuigkap stond in de fik. Dus hebben we gisterenavond met zijn 4-en hun Fifth Wheel schoongemaakt. Yvonne heeft het meeste gedaan en wilde dat liever alleen doen maar jullie kennen Joop die is er gewoon bij gebleven en ik denk dat ze toen heeft gezegd ok helpmaar. Reuze sneu want ondanks dat er geen gigantische schade is ,is het roet toch vreselijk vies en vet. Hopelijk valt het mee. Maar je schrikt toch rot. Het komt vooral dat er hier valwinden zijn in eens is er een wind vlaag die waarschijnlijk het vlammetje aangewakkerd heeft.
Er zitten 3 spechten in de boom voor sjakelien en die maken reuze lawaai ze hebben kleine rode petjes, enig.
We blijven hier in ieder geval tot dinsdag. We hebben een walkie talkie gekocht want die winkelcentra hier zijn zo groot dat je elkaar gauw uit oog verliest. We hoorden dat het bij jullie weer zou gaan vriezen. Wij sturen jullie in ieder geval een warm hart. Wij hopen dat het helpt.
Tot de volgende mail

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Lisa en Joop,

Weer bedankt voor jullie verslagen. Jullie lijken op de foto's minstens 8 jaar jonger,ergens lijkt mij deze onderneming één groot feest. Afgelopen zondag moest ik invallen bij het Utrechts Jazzorkest, samen met de bigband van Charley Green werd er een concert georganiseerd in de "Werkschuur", een wijkgebouw ergens in Zeist. Ondanks het redelijk mooie weer was er toch nog ca. 80 man publiek, alles bij elkaar was het best geslaagd. Het UJO is wel erg goed geworden, ze spelen vaak moeilijke nummers, ik moet echt op de punt van mijn stoel zitten, om e.e.a. te kunnen volgen.
Jopie en ik kijken weer uit naar jullie volgende belevenissen.
Joop en Lisa, wees zo goed in jullie berichtgeving o.a. te melden, dat jullie onze e-mailtjes steeds kunnen ontvangen. Als dat niet het geval is, dan zullen we jullie andere e-mail adres moeten gebruiken.
Namens ook Jopie wensen we jullie weer plezierige dagen toe.
Tot horens en schrijvens.

Hans en Jopie

Anoniem zei

Hallo Lisa en Joop wat een prachtige verslagen van de mooie reis die jullie maken,geniet er zo van mee en zo fijn dat jullie er zoveel tijd voor hebben om alles goed tebekijken zelfs de slang brbr,met jullie kale koppies ziet het er erg jong en stralend uit,volg jullie mee en heel veel plezier en dat de reis een belevenis blijft,veel liefs je achterbuurtje Joke