zaterdag 4 oktober 2008

Wij zijn nu weer in Tucson Arizona. Rechts kunnen jullie zien dat we heerlijk weer hebben.in F. en C. en hoe laat het hier is. Maar allereerst wil ik mijn 90 jarige tante Bab bedanken voor haar commentaar op de blog geweldig Tante Bab!
Wij zijn een week in Phoenix geweest waar het behoorlijk warm was dus hebben we iedere dag in het zwembad gelegen.
Phoenix is een echte grote stad en die hebben we nog niet bekeken alleen de weg van de camping naar het vliegveld is al 60 km. Het was leuk om Yvon en Sil weer te zien het zijn bijzonder hartelijke mensen en we hebben veel plezier samen. Zij zijn nu naar het noorden getrokken en wij naar het zuiden. Wat is het toch een mooi land, Grand Canyon, Sedona met zijn enorme rode rotsen, we hebben in Sedona een kerk bezocht die prachtig in de omgeving past, ingebouwd in de rode rotsen met een schitterend uitzicht, een perfecte belichting en ruimte.



Vandaag de Mt Lemon op in Tucson daar wordt ’s winter geskied niet te geloven. Ineens ben je op meer dan 3000 meter hoogte en het scheelt ruim 20C met Tucson, overal staan houten huizen en er wordt druk naar boven gefietst en gewandeld.

Het besluit is genomen we komen hier volgend jaar terug de truck en de 5th Wheel zijn in uitstekende staat, het is ons heel goed bevallen en er valt nog zoveel te zien waarschijnlijk niet meer naar alaska maar je kunt nooit weten…. Maar wel weer naar Montana en Colorado, Wyoming etc. En het is hier lekker weer als het bij ons kwakkel weer is. Morgen gaan we de twee dames opzoeken die ons in het begin zo hebben geholpen. Maandag gaan we nog wat verder naar het zuiden naar Tombstone wel bekend uit alle wild west verhalen, en Bisbee een klein stadje vlakbij de Mexicaanse grens. Tot de volgende en laatste blog.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, een prachtig land. We waren daar ook in 1995, hadden niet zoveel tijd toen. Jammer dat de fraaie reisverslagen nu gaan stoppen. We hebben er geregeld naar gekeken. Tot ziens hier in het koude natte kikkerland!
Groeten, Nel en Ton

Unknown zei

Hoi Lisa en Joop!...

Sjonge jonge...lang geleden he?!.
Als het goed is dan hebben jullie vandaag een boterham met met PINDAKAAS (haha!!) gegeten bij mijn nicht Pat... hoop dat het een gezellige dag was...in het 'OER-NEST'...de Caballo Loco Ranch. Heb af en toe op jullie blog gekeken...HELE MOOIE REIS hebben jullie gemaakt hoor!. Binnenkort naar huis...okay!. Oost, West..effe naar huis is ook best!.
Ik schrijf binnenkort wel effe een mailtje. Voor nu: hele prettige dagen toegewenst...en veilig naar Holland Kikkerland (als ik het goed heb begrepen)...goede vlucht!. Groetjes en LIEFS..van Jane !.

Anoniem zei

Hallo Joop en Lisa,het was heel fijn om jullie weer even te zien,we hebben genoten van ons samenzijn. Ook wij kijken weer uit naar jullie komst hier in Arizona. We hopen met jullie dat alle onderzoeken goed uitvallen en dat jullie net als wij nog lang kunnen reizen. We hebben een kaarsje aangestoken ! Een beetje voor ons en een beetje voor jullie ........
Heel veel liefs Sil en Yvon xxxx
We zullen jullie missen.

Anoniem zei

hallo Joop en Lisa...
We hebben vandaag jullie kaart gekregen. Uit Alaska. Gompie waar jullie allemaal uithangen.Even door jullie blog gebladerd. Geweldig imponerend. Als ik meer tijd heb ga ik er eens goed voor zitten. Het seizoen was druk hier.
We hebben net drie dagen vrij gehad en zijn nog een dag naar Spa geweest in het kuuroord.Verder gaat hier alles zijn gangetje. Claire zit nu in 2 atheneum en dat gaat goed. Als jullie weer thuis zijn moeten we maar eens uitgerbreid bijpraten. We wensen jullie nog een geweldige tijd daar.
dikke poen van Remy Desiree en Claire