zaterdag 27 juni 2009



Hardin, Montana Custers last stand. Opgevoerd door de Crow indianen. Het was een beetje regenachtig maar we hebben genoten. De indianen berijden kleine snelle paardjes en zitten daar zonder zadel op, het wordt ook opgevoerd vlakbij het originele slagveld (25 juni 1876). Na afloop kon je foto’s maken van de cavalerie en de indianen dat heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Joop mocht op een cavalerie paard zitten en zat te glunderen van plezier. (Je mag mee doen met de re-enactment als je eerst de cavalerieschool door loopt, dat duurt een week. Maar ja dat wordt dan het volgend jaar.Vanmiddag zijn we een andere re-enactment geweest dit x was in Hardin zelf en vanuit een blank oogpunt. De andere vonden dit mooier ikzelf vond de locatie van de 1st dag mooier en de paarden veel mooier in iedere geval, het was leuk en leerzaam om beide opvoeringen te zien.
Er is hier ook een groot stuwmeer in de beurt prachtige tocht er naar toe en zelfs weer een beer gezien. Morgen gaan we naar South Dakota. Hopelijk tot dan. Straks zuurkool met Hema worst .

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat staat een paard Joop goed!! Of komt het ook door de hoed? Mooie verslagen weer en prachtige foto's. Hier is het nu echt zomer en ik reed net achter een tuktuk van Breukelen naar Loenen met levensgroot Thailand achterop...een voorteken?
Hier gaat alles ook goed, veel liefs, Leny & Dick