vrijdag 10 juli 2009


Wij zitten nu bij Montreal (30 km buiten de stad) en het is druk hier, maar het is dan ook een stad met 3.000.000 inwoners. We kwamen in een file van 40 km terecht . We hebben de laatste paar dagen echt heel veel km gereden. Langs de zuidkant van het Lake Superieur en bij Sault St Marie ( Soo wordt hier gezegd) de grens met Canada over gegaan, Soo verbindt Lake Horron met het Lake Superieur, er zijn hele grote sluizen, waar ze erg trots op zijn. Vandaag zijn we stad in gegaan eerst met de tot aan de metro en vandaar is het prima om naar de oude stad te gaan. De basiliek was best mooi maar ja zijn verwend.


De basiliek ligt bij de Chinese wijk en we hebben daar heerlijk geluncht en groot buffet en hebben natuurlijk te veel gegeten. Toen we buiten kwamen goot het maar Joop had de regenjassen mee genomen in de rugzak, de slimmerik.Om een lang verhaal kort te maken we hebben geen muziek gehoord want alles was buiten en het ging steeds harder regenen en onweren.
Terug op de camping stond Sjakeline echt in het water en er... zaten al kikkers in de plassen om de caravan heen. Morgen naar Quebec het weer beloofd te veel maar ach hebben goed weer gehad al die tijd dus we mogen niet klagen.

Geen opmerkingen: