zaterdag 20 februari 2010



20 februari Het wordt wat beter weer. En we zitten nu net onder Tampa dwz dus nog wel in zuid florida. Maar morgen gaan we de brug weer over naar het noorden. Straks naar de kantine om naar het schaatsen te kijken. Vanaf Chokoloskee (A) naar de noorden eerst even gewandeld in het Corkscrew Park (B) en allerlei vreemde maar mooie bomen gezien.
Toen door gereden naar Palmetto (C) waar we nu staan. Gisteren heb ik weinig gedaan Joop heeft hier wat rond gereden, maar vandaag weer aan de slag.
Een lege Horse Crab gevonden
, en een soort spons dat was het beste wat de mensen er hier van konden maken. Er stonden ergens 2 mensen te vissen en die lieten ons een skelet van een katvis zien en het lijkt net een Maria beeldje. Terwijl we stonden te praten vingen ze een pijlstaartrog maar zonder staart, die hebben ze van het haakje gehaald en weer terug gezet. Vanmiddag naar een planetarium/ museum.
Het was een soort Imax bioscoop ik vond het leuk maar begreep er niets van, en ik ben half in slaap gevallen je had van die stoelen die helemaal naar achteren konden. Tot de volgende week lieve groeten joopenlisa

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hoiiii hier een reactie van jullie buurtjes op nr8...wat een leuke foto's en wij zijn blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben!
Geniet ervan ( wat jullie toch wel doen!) en ik kom af en toe even checken hoe het met jullie gaat.
Hier alles goed en jullie huis wacht
geduldig en intact op jullie terugkomst maar dat is nog heeeeeeeeeeel ver weg :):):)
lieve groetjes van ons

Anoniem zei

Goede "Zondag" morgen,Wat een mooie kleertjes op de foto in je blog. Ik ga zo alle andere foto's bekijken. Fijn dat het weer een beetje opknapt. Hier is de sneeuw nu weg, maar je weet nooit wat er nog komt. Kijken naar Sven in de kantine! Doe ik ook, maar dan op de bank.Groetjes & DZ. KEA.

ruut zei

Lieve Lisa en Joop. Wat fijn dat we nu weten hoe we jullie kunnen ontvangen. Alle mensen die van jullie houden leven op deze manier met jullie mee. Co vindt het leuk om de foto's groter te maken. Hier gaat alles goed met iedereen. Geneiet van je reis en doe voorzichtig. Lieve groeten van Co en een dikke knuffel van mij
Ruut

Anoniem zei

Lieve Joop & Lisa, wat fijn dat het bij jullie nu wat warmer wordt. Hier hebben we bijna een hittegolf, het is +4 graden! Veel regen en er komt nog meer maar gelukkig is wel alle sneeuw weg. Van de week 1 hele mooie ochtend gehad en toen kwamen ze onze bomen snoeien, heel spectaculair. En toevallig was ik dus op om 7.30u. en zag een bloedrode zon opkomen boven de Vecht. Maakte veel goed.
Ben benieuwd naar het 'de brug overgaan' van jullie, ziet er wel giga uit. Geniet ze, heel veel liefs, Leny & Dick

Anoniem zei

Wim en Lennaerd
Wij hebben jullie verslag gelezen en wisten niet dat jullie al eind januari weg zijn gegaan.
Welnu wij hebben ook genoten van de winter (geschaaatst op Loosdrecht)maar nu komt toch echt de lente eraan. De tuinman maakt vandaag de tuin lenteklaar.Vanaf nu zullen wij jullie volgen via de blogspot. Liefs W en L.

Anoniem zei

hallo jullie beide, wat een reis maken jullie toch. het wordt weer lente en je kunt dat hier alvast beleven, www.beleefdelente.nl
jose en fred