woensdag 12 mei 2010


Bedankt voor de leuke reacties dat doet mij goed om te merken dat de blog gelezen wordt.
Terwijl jullie met dikke truien lopen, is het hier behoorlijk warm ca 30C, dus staan we vroeg op en doen dan wat dingen ’s middags een kleine siësta en dan kan je er best goed tegen. Vlakbij onze camping heb je Sonora (zo heet de woestijn hier en in Mexico) Desert museum daar kan je vanaf 7.30 naar binnen en het is heerlijk daar.
we hebben een prachtige mier of zoiets gezien

De cactussen beginnen nu te bloeien en het is mooi gezicht. We komen hier nu al 3 jaar en ieder keer ontdekken we weer nieuwe stukjes. En dat jaar verdiepen wij ons in de cactussen
en dat is moeilijk wat je hebt heel veel subgroepen. Maar het is de moeite waard. Er is hier een berg genaamd Mount Lemon en die is 2500 meter hoog lekker koel maar het is een vreemd gezicht als je boven bent en nog sneeuw ziet liggen terwijl het beneden zo warm is. Deze berg wordt als een soort Alpe d’Huez gebruikt door de fietsers, en dan komen ze er met een bloed gang weer vanaf. Doodenig!
Joop heeft het dak gerubbericeerd dwz het is grondig schoongemaakt en toen en nieuwe laag rubbercoating er over heen. Ik heb alle gordijnen gewassen en de muren en een gedeelte van het plafond (joop heeft de rest gedaan waar ik niet bij kon) dus alles is nu schoon. Van Yvonne de tip gehad om sinaasappels met kruidnagels neer te zetten tegen de kleine vliegjes en dat helpt. zo leer je iedere dag iets nieuws. Tot de volgende keer.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik word wel een beetje jaloers van die temperaturen bij jullie...het is zo koud! Sprak net mensen die een huis hebben in de Franse Pyreneeën en die hebben vorige week een sneeuwstorm gehad. Maar zonder gekheid: mooie foto's weer en ik geniet zo toch wel erg mee. Geniet van een frisse en opgeknapte Sjakeline, heel veel liefs, leny & Dick