zondag 2 mei 2010

Zo eindelijk weer een blog van ons. We zijn toen we weggingen uit Texas in 2 dagen doorgereden naar Tucson AZ. We hadden een afspraak gemaakt met de RV tussenpersoon van de verzekering. We konden komen. Ze hebben om sjakeline heen gelopen trokken zware gezichten en het beste was om de haar de volgende dag terug te brengen en dan zou het ca 5 uur duren en dan wisten ze meer. De uitslag was niet gunstig voor ons het heet delamination dwz. Dat de lijm los gelaten heeft (fabrieks fout) en daardoor kon de wind er onder komen en ja dat was dus de schuld van de fabriek en daar had de verzekering niets mee te maken.Kosten $2500-$3000, sjakeline is bijna 10 en hoe lang blijven wij hier nog komen. Ik heb de verzekering weer gebeld en er is een andere expert geweest ik zal jullie al de telefoontjes besparen en vrijdag hoorden wij dat ze toch de hele schade betalen en dat doen wij dan als Joop op zijn paard zit en Juut en ik door Arizona zwerven.
Wij zijn erg opgelucht dat is te begrijpen denk ik. Op deze camping ,waar we aan het zwembad staan, hebben we verleden jaar ook gestaan, is het heerlijk het is overdag warm ’s nachts lekker koud prachtige sterren. je wordt in slaap gesust door het geklets (ohoe) van de uilen
De kogel is door de kerk Joop heeft geboekt op zijn “dude Ranch” We zijn er 3 uur geweest hebben naar de rijlessen gekeken de omrekening prachtig. Mooie paarden en Joop loopt helemaal te glimmen. Mooi tuin rond om, zwembad, sauna er lopen ook 1000 koeien rond al met al zijn we helemaal stuk van deze mooie ranch.
Terwijl ik dit schrijf zitten de vogels op mijn voederbakken en er is van alles groot, klein en prachtige kleuren. de blauwe achtergrond is het zwembad. Dit is het voor deze week lieve groeten joopenlisa

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit ziet er echt te gek uit! Hoop dat jullie enorm genieten na de afgelopen weken en dat met de verzekering alles in orde komt natuurlijk. Hier is het heel koud nu, we gaan naar de ijsheiligen toe dus dat zal nog wel even zo blijven. Dikke knuffel voor jullie beiden, Leny & Dick

Anoniem zei

Het is altijd hetzelfde liedje,met die verzekeraars, volhouden en ze gaan overstag. Fijn te vernemen dat jullie het zo goed hebben. Wij gaan een weekje op familie bezoek in Italie dus wat dat betreft genieten wij ook van het vrije leven. Doe ook de groeten aan je zus. Zoen van Wim en Lennaerd.

Anoniem zei

Wat een prachtplek is het, we zagen hem ook al een paar keer met skype. Is het de camping waar we elkaar gaan ontmoeten??
Doe de hartelijke groeten terug aan Lennaerd en Wim, ik was zeer vereerd met de hunne!
Tot gauw!!!
Liefs
J

Anoniem zei

Hallo Lisa en Joop,
Fijn dat het goed is gekomen met Sjakeline. Jullie kunnen haar toch nog niet missen. Het ziet er weer prachtig uit, waar jullie nu zijn.
Wij zijn een paar dagen langs de Rijn wezen fietsen, net met dat mooie weer. We hebben geboft. Nu is het echt weer winter hier. Maar de zomer zal nog wel komen (hopen we) Geniet van jullie reis en we horen weer van de avonturen.
Liefs Ilone en Wijnand

Anoniem zei

Geweldig dat jullie zo'n fantastische reis maken en ook nog kaartjes aan een zeer oude tante sturen. Ik heb haar zondag het kaartje uit Arizona voorgelezen. Dat moet echt want ze kan echt niet meer lezen. Dat is nogal ingrijpend: geen krant geen boeken en geen ondertitels. We zien wel waar het schip strandt. Marijke neem haar met Pinksteren mee naar huis voor een logeerpartij, daarna gaan we waarschijnlijk op zoek naar een verzorgingshuis. Veel genieten met Juut, liefs Jan Kees en Jolita