zaterdag 6 november 2010



Zaterdag 6 nov We zijn nog steeds op Bali maar nu dichterbij Denpassar. Het is hier erg toeristisch, er wordt geparasailed en van alles en nog wat betreffend de watersport.
Van Lovina zijn we weer terug gegaan naar Candidasa.
We hebben een piepklein koffie branderijtje bezocht , en ze hadden daar Luwak koffie, duurste koffie van de wereld. Joop kon het laatst drinken prijs 15.00 euro per kopje, dat heeft hij maar niet gedaan
Deze bonen worden door de Aziatische civet kat gegeten en weer uitgepoept en dat maakt het geheel zo bijzonder.
We hadden een hotel gevonden in het stadje zelf, maar kregen we bezoek van een rat en daar zijn wij beiden niet dol op. We hadden van Duitsers gehoord dat er een klein hotelletje was aan de andere kant Candidasa, en dat was geweldig. Wat een oord heel klein 10 kamers en wat voor kamers zie foto’s
Lekker eten aan de zee een klein zwembadje.
Ik had veel Australiërs verwacht maar er zijn enorm veel fransen wat mij dan weer verbaasd, kijk Duitsers en Nederlanders vindt je overal maar fransen, dat is nieuw voor mij.
We doen niet veel, uitrusten,een beetje de buurt verkennen(joop)
Veel lezen, vogels kijken, muggen van ons af houden en naar de geluiden luisteren.
Ook proberen we iets van het hindi geloof te begrijpen. Er wordt veel gebeden, elke dag worden vrolijke kleine offertjes met bloemetjes op de altaartjes gezet en met water overgoten. En als ze gebeden hebben wordt er rijst op het voorhoofd geplakt.
Volgende week vanuit Australië lieve groeten jl

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Om maar met het weer te beginnen: het is vandaag koud! Dus berichten over Bali gaan erin als koek... Grappig wat je schrijft over die Fransen, in Phuket struikelde je vorig jaar over ze en dat viel me toen ook zo op. Zaterdag naar de crematie van Harry Vredenburg geweest, de man van Saskia Park. Weet niet of jullie hem kenden. En zojuist hebben Henk & Ruth van der Horst het pand verlaten na een zeer plezierige lunch, moest de groeten doen van Henk, bij deze! Veel lieve groeten, Leny&Dick

Anoniem zei

Fijn om weer even wat van jullie te lezen! /alles ziet er zo mooi uit en indrukwekkend. Dat zwembad met uitzicht op méér is ook een geweldige plek.. Ik hoop dat joop zijn hand weer beter is en dat alles goed met jullie gaat.
Geniet ervan, zodat wij ook weer van jullie mogen meegenieten. ;)
liefs van ons allen hier,
Ton/Joke/Charlotte/Thijs/Roel

Anoniem zei

Dag lieve Lisa en Joop,

Dikke zoenen, Ina en Carel

Anoniem zei

Hallo aan de andere kant vande aardbol. Genoot weer van jullie avonturen en foto's. Al even geen bericht, maar Australie is heeeeel groot en daar staan dus niet zoveel "communicatie palen". Als jullie dit lezen is er dus weer veel gebeurd. Bv. hoe jullie van Bali wegkwamen met al die rookwolken van de Merapie, die weliswaar niet om de hoek staat, als je op Bali zit, maar er was wel overlast voor het vliegverkeer naar veluid.Hopelijk is voor jullie alles goeg gegaan. Wat hadden jullie een leuk hotel op 't laatst. Beslist geen probleem, als jullie daar nog wat langer hebben moeten blijven. Hier alles OK. Tot de volgende keer. Liefs en DZ, KEA.

Anoniem zei

Hallo Joop en Lisa,het is weer geweldig om jullie te kunnen volgen en naar de prachtige foto's te kijken,weer van die mooi gebeurtenissen van jullie samen,je staat weer gedurft op de foto Lisa,fijn om jullie hier weer binnen te kunnen krijgen en genieten doe ik met jullie mee.
veel liefs van Joke