dinsdag 22 februari 2011



Maar de zon schijnt en vandaag heb ik er weer zin in, we zijn nog steeds in Tucson AZ, waar we op een heel drukke camping staan, best leuk voor een tijdje. We zijn hier altijd in het voor of na seizoen en hebben dan de camping bijna alleen voor ons.
Er zijn veel mensen uit Canada die hier de hele winter staan. Ook zie je nummerplaten uit Colorado, Washington state, en de andere noordelijke staten. Wij hebben Canadezen ontmoet Jan en Anke Bakker oorspronkelijk uit Utrecht en Rotterdam. Spreken nog uitstekend Nederlands, we hebben ze mee genomen naar het Desert Museum. Juut weet nu precies waar ik het over heb, want ook zij is mee geweest naar het museum.
Verder heeft Joop mij meegesleurd naar de Gemshow ik was niet lekker maar het was de laatste dag. Wat een stenen, kralen en sieraden en wij hebben maar een heel klein stukje gezien. Beslist de moeite waard en de volgende keer wil ik met Yvon samen, want die is er al eerder geweest en kent de goede plekjes. Wij spraken een echtpaar uit New Mexico zij komen ieder jaar en dan mag Ma een nieuwe ring uitkiezen want dat is allemaal veel goedkoper en op de laatste dag krijg je nog meer korting het zijn soms net Nederlanders.
Sjakelien reed meteen weg de “ouwe”dame doet het nog uitstekend en Sjakie ook. Alleen moest er een nieuwe convector in ik noem het een zekeringendoos.
Gisteren met buren rondom ons gegeten en dat was gezellig iedereen was hier voor de eerste keer behalve wij, er worden nu alweer afspraken gemaakt voor het volgende jaar, of dat voor ons geldt weet ik nog niet.
Gisteren heeft het ook geregend, het was echt nodig want het is hier gort droog.
Yvon wist het al en wij hebben het nu ook gemerkt bij het casino kan je erg goed en niet duur heerlijk eten, er is een nieuw Japans restaurant bij gekomen, geweldig en voor prijzen waar wij in Nederland van dromen.
Zo lieve mensen nu weten jullie wat dat we nog steeds leven, erg verkouden zijn geweest, en weer genieten van Tucson en omgeving lieve groeten joop en lisa

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat goed dat Sjakeline het meteen deed, geeft vertrouwen voor de toekomst zullen we maar zeggen...hier is het nu een paar dagen heel mooi maar koud!!! Terwijl de krokussen, sneeuwklokjes en narcissen al beginnen te bloeien. Jeans loopt op z'n end, zaterdag nog even naar Stadskanaal en dan hebben we dat gehad. Ook hier is iedereen ziek of ziek aan het worden, alles snottert en proest en de anti-biotica is niet aan te slepen maar met ons gaat gelukkig alles goed!
Wens jullie nog mooie dagen met Sjakeline, veel liefs, L&D