donderdag 3 maart 2011


Zondagochtend werden wij wakker met.... sneeuw op de grond op de camping. Dat is voor Tucson heel bijzonder. Het sneeuwt hier wel in de bergen maar ja in de woestijn kan het dus ook sneeuwen.
Prachtig mooi Joop is vroeg een eindje gaan rijden om wat foto’s te maken.pauzepauze’s Nachts is het rond het vriespunt en overdag 20C. Heerlijk vandaag is het alweer 25C. Strak blauwe lucht. Ik probeer jullie lekker jaloers of misschien wel nieuwsgierig te maken naar Tucson Arizona.
We hebben 2x regen gehad en dat geeft de ocotilo hele kleine blaadjes.
Kolibries zitten al op hun nest en de palo verde is groen.
Zondag gaan we echt weg we zijn hier alweer een maand maar we zijn nog steeds niet uit gekeken. Iedere keer ontdekken we weer nieuwe dingen. Ik geloof dat we dat ook in Utrecht zouden hebben. Ik sprak een mevrouw die ging vorig jaar in haar eigen stad met vakantie. Ze is naar het VVV-kantoor gegaan om routes ts kopen en allerlei toeristische dingen uit te zoeken, ze zei dat ze de ½ nog nooit gezien had.
Ik vind het een goed idee. Maar er is hier nog zoveel te zien.
Vandaag met ca 35 mensen tussen de 65 -85 naar een echte ranch geweest ca 50.000 acres vol met cactussen hier en daar wat gras tussen de bergen, prachtige ver gezichten en wat waterpoelen. Er waren ca 15 mensen op wat ze hier noemen een ATV (all terrain vehikel ) noemen wij zeggen geloof ik een quad. Geweldig gezicht al deze senioren met helmen en stofbrillen op die door alles heen scheuren.
Vanavond hebben naar sterren gekeken op de camping er wordt ongelofelijk veel georganiseerd door mensen die uiteen lopende hobby’s hebben. Dus alles bij elkaar weer een geweldige week geweest Tot de volgende keer lieve groeten joopenlisa

1 opmerking:

Anoniem zei

Mooi allemaal! En die temperaturen klinken ook fantastisch. Jaloers ben ik al een beetje dus....alhoewel hier ook al dagenlang de zon schijnt blijft het heel erg koud. De natuur is wel echt aan het ontwaken! De planten en de bomen lopen uit en de vogels hebben het heel erg druk.
Verder hebben we natuurlijk gestemd afgelopen woensdag maar de definitieve uitslag krijgen we pas 23 mei!!! En ik vergis me echt niet...nou ja, in Belgiƫ hebben ze het wereld record formatieperiode gebroken en het land heeft geloof ik nog nooit zo goed gefunctioneerd als nu dus die eerste kamer van ons kan ook nog wel even wachten. Hoop dat het zo mooi blijft voor jullie, dikke knuf, L&D