vrijdag 6 april 2012


Zo we zijn weer op reis:

Dit x met de caravan naar Marokko dwars door Frankrijk en Spanje prachtige reis.
We zijn nu beland in Alhaurin del Grande 20 km ten noord westen van Malaga waar 2 lieve dames wonen die wij al jaren kennen en een prachtig B&B beheren, een tuin met sinaasappelen, grapefruit en wal-en pecan noten, heerlijke ruikende jasmijn en bougainville.  ik ga zo wat foto’s maken.
www.casadeorange.com  echt zo'n Andalusisch wit dorp,waar de straatjes erg nauw zijn en toch is 2 richting verkeer. We zijn 2x door de politie hierna toe gebracht omdat we het niet konden winden


We hebben een week over de tocht gedaan. Dinsdag zijn we uit IJsselstein vertrokken, later  dan dat we gedacht hadden maar Joop had een oorontsteking, dus dokter bellen +druppels halen en toen weg 1ste overnachting in Steinfort Luxemburg. Lekker goedkope benzine 1,43 een beetje rommelige camping, veel mensen die daar permanent wonen. Toen op advies van Theo van Leeuwen naar Beaune prachtige stad en een mooie camping, even paniek want we dachten dat de ijskast het niet deed, maar dat bleek loos alarm te zijn. Van daaruit naar  Villeneuve-des- Bezieres, en toen Spanje in, we hebben onderweg mooi  weer gehad, en leuke campings!
Prachtige bloesembomen langs de weg en er wordt hard gewerkt aan de druivenranken voor de wijn.!!!!!!
Joop gaat naar Malaga naar de processies kijken dat was gisterenavond hij heeft het geweldig gehad hier zijn wat foto’s 
er lopen heel veel mensen die beelden te dragen soms wel 300 of meer en het kan wegen tot ca 6000kg en het is een grote eer om mee te mogen doen later meer hier over, en ik ga straks hier in het dorp kijken. We staan op een camping hier niet ver vandaan. En blijven hier in de beurt tot maandag dan gaan we naar Tarifa caravan opruimen schoon maken boodschappen doen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wordt weer een mooei reis! Hoop wel dat het beter gaat met Joop z'n oor. Dikke kus voor jullie beiden! L&D

yvon zei

Geniet geniet en geniet.....
Liefs Sil en Yvon