woensdag 7 maart 2012


De laatste dag alweer, we zijn nu in Bangkok straks vliegen we naar huis.
Bali was fijn, aandoenlijk en vooral goed. Er worden nu bedden gemaakt  voor de kinderen van de dovenschool, om te beginnen1 stapelbed en 1 gewoon bed, daarna wordt er naar de kwaliteit gekeken en beslissen we (jullie dus ook) of er nog meer gemaakt  gaan worden. Ik zou graag willen dat iedereen de smoeltjes had kunnen zien toen het eten binnen werd gebracht. Er wordt gesjouwd zelfs door de kleintjes  en Joop heeft altijd wel een stel kinderen om zijn nek hangen. Wat is hij toch goed met de kinderen en al verstaan ze elkaar niet ze begrijpen elkaar.
We zijn 1 dag samen in Amhed geweest Noord-Oost  Bali  waar het prachtig snorkelen is (Joop had last van zijn oor dus niet) er is mooi koraal en wat een kleuren en je hoeft er niet ver voor te zwemmen je laat je vanaf het strand vallen in het water en de eerste vissen komen op je af.
De familie heeft ons weg gebracht naar het vliegveld en even later zit je in Singapore.

 Een stad die ons enorm verbaasd heeft modern, maar ze hebben ook ruimte gelaten voor de geschiedenis, we hebben genoten. De dierentuin was een groot feest wat een ruimte en als je dan bedenkt dat de grond hier erg duur is. Je loopt  er makkelijk maar er is zo veel te zien dat we de leukste dieren er uit hebben gepikt vooral de orang oetans waren aandoenlijk.

 Ook het  Bird park is heel verzorgd, grote ruimtes en heel veel soorten vogels. Gisteren ook nog door China Town gelopen. 

Vlak bij het vliegveld in Bangkok hebben wij een goed en betaalbaar hotel gevonden. Op de kamer bij de koffie en chocolaatjes ligt een doosje condooms, dat hadden nog niet eerder mee gemaakt. Tot bels , zoens of mails veel liefs Joop en lisa

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve L&J. Welkom thuis. Slaap even uit en dan tot horens.Liefs KEA.

Anoniem zei

even kijken hoe dit moet lisa

Anoniem zei

Welkom in Alhaurin.
Gezellig jullie hier alles te kunnen laten zien. Semana Santa is een prachtig feest met mutsen en pijen.
xxAnneM