zondag 27 september 2009




We zijn nog steeds in New Hampshire. Mooi weer, prachtige herfstkleuren aardige mensen en dat is de reden dat we er nog steeds zijn. We zien de kleuren heftiger worden en we ontdekken steeds leuker kleine weggetjes, verdwalen af en toe maar dat is weer leuk want dan kom je aan de praat met de lokale mensen, die dan weer zeggen daar moet je naar toe en daar moet je naar toe. Zo ook een aantal andere mensen die blogs schrijven en dan kom je weer op prima ideeën. De nacht van woensdag op donderdag hebben we in een country inn geslapen. En dat was heerlijk een eigen jacuzzi in het bad, een open haard (gas ) maar de vlammetjes waren gezellig en mooi bed en een heerlijk ontbijt. Ik heb zo vaak gelezen over mensen die in Vermont naar zoiets gaan en nu hebben we vast een voorsprong genomen voor 3 /10 onze trouwdag. We hebben een maple syrup boerderij/kaasmakerij bezocht midden in de bergen prachtig uitzicht en heerlijke kazen en ook echte appelstroop, maplesyrup snoepjes en van alles, we hebben daar met proeven geluncht zoveel verschillende dingen. Morgen of overmorgen gaan we hier weg, maar eerst nog naar het Washington hotel in Bretton Wood waar o.a. het IMF is opgericht en verschillende verdragen zijn ondertekend.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ziet dat er weer allemaal mooi uit en wat een leuke en lekkere dingen vertellen jullie weer! Maak iets heel moois van 3/10, ik geloof niet dat een van jullie ooit spijt heeft gehad van die dag...heel veel liefs, Leny & Dick

Anoniem zei

Nu dan ook t laatste blogverslag gelezen en de foto's bekeken. Ik kan me voorstellen dat jullie genoten hebben van de luxe van een hotel. Lies, de boodschapper is niet geraakt door jouw pijl hoor, zo erg was het niet. Gaan jullie in dat andere hotel ook logeren???!!! Nog veel plezier, hier is het nu grijs weer, de herfst komt eraan...veel liefs,J

Anoniem zei

Hallo, Dank voor jullie mail. De info is dus overgekomen. Liefs KEA.

Anoniem zei

Hoi, Juut is hier, vandaar de reactie. Nu weet ik het.K.

Anoniem zei

Hoi lieve mensen, vandaag is het jullie trouwdag. Heel hartelijk gefeliciteerd daarmee. Ik geloof dat jullie iedere dag wel vieren met elkaar, maar deze misschien toch wel een beetje extra.
Ik heb zonet alle foto's bekeken, prachtig! Het gaat niet goed met de vader van Ton, daarom ga ik morgen nog een poosje naar Haarlem, zodat Alette dan mee kan naar Vianen. Nog maar 15 dagen en dan zijn jullie er weer! Het is hier nu echt herfst met storm en regen........nou ja, dat zal ook wel weer wennen.
Dag hoor, heb een fijne dag, veel liefs J.
PS Kee was heel blij toen ze zag hoe makkelijk het was om op het Blog te reageren. Ze had weer heerlijk gekookt en het was erg gezellig met Kristine en de Ottens.