maandag 12 april 2010


Het is alweer zondag wat gaat de tijd toch hard we zijn al bijna 3 maanden onderweg.
In Mission zijn we bij een carrosserie bedrijf geweest en die zei dat het een verzekering affaire was. Dus de verzekering gebeld en ja hoor wind schade wordt vergoed. En paar schroeven er in nog wat roadie tape en we kunnen het in Arizone laten repareren. De verzekering heeft een bedrijf gebeld, en als het ons schikt kunnen zij het maken. Dus als Juut (mijn zus) kont gaat Joop naar een Dude ranch en Sjakeline naar het ziekenhuis (garage).
We zijn inmiddels alweer een eind naar het noorden gereisd en zitten dus nu in woestijn, maar het is nog best wel groen. We hebben al een paar prachtige slangen gezien Joop ziet ze erg gauw deze zijn rozig-rood en erg lang ze zijn niet giftig maar bijten graag dus bekijken wij ze vanuit de auto. Het is warm en vochtig maar droog en dat is belangrijk.
Gisteren waren wij in het Seminole Historisch Park waar erg veel rots tekening te zien zijn, schitterend . Ze hebben erg veel voorwerpen gevonden en de tekeningen zijn goed te zien.
Deze tekeningen zijn gevonden door de zwarte Seminole indianen, (ontsnapte slaven hebben zich vermengd met de indianen). Hier is in1880 een spoorlijn aangelegd door deze mensen en tijdens hun verblijf hier hebben zij de rotstekeningen gevonden. De Rio Grande is hier in Lajitas eigenlijk een klein stroompje maar als het flink geregend heeft heb je overstromingen. Je kijkt naar Mexico en komt overal grenswachters tegen die je soms controleren. Het wordt steeds gevaarlijker, bij de grens (volgens zeggen) wegens drugsmokkel maar ja de grens aan Mexico is dan ook ca. 4500 km lang. Hopelijk genieten jullie nu ook van het voorjaar. Tot volgende week
Ps de foto komen een andere keer we hopen slechte wifi verbinding joopenlisa

2 opmerkingen:

von zei

Hallo Joop en Lisa
Gelukkig nog steeds droog weer dat is voor jullie nu wel erg belangrijk.......
xxx
yvon

Anoniem zei

Moeten jullie nu nog ruim een maand met een getapete zijkant rondrijden?? Laten we dan maar duimen dat het droog blijft.
Wij hebben het gezellig en best druk, vandaag heeft Kees zelfs met tante Paulien gebeld!Ook Oety per telefoon.Welk adres hebben jullie opgegeven voor het elctronische visum? Wanner skypen we weer?
Liefs van 3, dz je Zus